eAkademin.se

Information om hemsidan

Ansvarig utgivare

Ansvarig utgivare för eAkademin.se är Ulf Sandström.

Juridisk information

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, ”vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid.

Syftet med att använda kakor på denna webbplats är för att kunna säkerställa att du loggat in på webbplatsen och för att du därigenom skall slippa logga in på varje ny sida du besöker. Dessutom för att kunna anpassa våra tjänster efter de användarpreferenser du angivit. Kakor används även till att kunna räkna antalet användare och trafik . Genom att förstå hur webbplatsen används kan vi utveckla och förbättra den.

Så kan du undvika kakor

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst.
Väljer du att inte acceptera kakor kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor, t.ex. dina personliga inställningar.
För mer information om kakor se www.pts.se/cookies

Integritet och säkerhet

När du registrerar dig på eAkademin.se finns det uppmaning att du postar information som kan vara direkt relaterat till dig. Skulle det vara att du inte godkänner att eAkademin.se registrerar denna information uppmanas du att inte registrera dig. Tänk även på det att all information du postar i forum och kommentarer kommer att vara direkt synligt för alla, posta därför inte information om dig själv som du inte vill ska vara offentligt. Information du postar som anses som personuppgifter kommer ej att vara synligt.

eAkademin kommer inte under några förutsättningar att vidarebefordra information du lämnar ut till tredje part förutsatt att du själv inte uppmanar till det.

eAkademin tar inget ansvar för information du postar som senare kan komma att synas på Internet då all information du postar kommer att vara synligt.

Information du postar på siten måste följa svensk lagstiftning. Skulle det vara som så att en användare postar information som inte följer detta förbehåller sig eAkademin rätten att utan förvarning ta bort denna information.

Information som lagras i systemen för sandlådan ligger under en test miljö. Denna information kan komma att tas bort utan förvarning. eAkademin tar inget ansvar för arbete som blir påverkat vid en sådan eventualitet.

 

 

Logga in

Veckans fråga

Vad ser du fram emot mest på Lärande för Framtiden konferensen?

  • Jorge de Sousa Pires (40%, 2 röster)
  • Paneldebatt (40%, 2 röster)
  • Carl Daniel Norenberg, Intel (20%, 1 röster)
  • Joke Palmkvist, Microsoft (0%, 0 röster)
  • eAkademins överlämnande (0%, 0 röster)

Antal röstare: 5

Loading ... Loading ...
Omröstningsarkiv

LärresurserLärresurser

partners

Länk till härnösands kommun

länk till eu

Länk till mittuniversitetet

Länk till tillväxtverket

länk till länsstyrelsen

Länk till learnify

vart finns eakademin

RSS

Prenumerera på eAkademin.se